top of page

Alpha Led Oxy Spa

A világ első LED-es, teljes testet kezelő Spa kabinja, melyben egy rendszerben ötvöződik az eddig kifejlesztett gyógykapszulák technológiája. Amerikai kutatók és természetgyógyászok fejlesztették ki a teljes testi – lelki egyensúly elérése és a felgyülemlett méreganyagok eltávolítása érdekében.

 

Sikeresen alkalmazzák gyógyászatban a már kialakult betegségek kezelésére, illetve azok megelőzésére, testsúlycsökkentésre valamint kozmetikai kezelésekhez. Előszeretettel használják bőrgyógyászok, reumatológusok, belgyógyászok és az idegrendszeri problémák kezelésére. Testsúlycsökkentésben, a méreganyagok kiürítésében és immunrendszer erősítésben páratlan sikereket értek el az Alpha Led Oxy Spa kapszulával.

A készülék mély – melegterápiás környezetet teremt, aromaterápia és vibrációs kezelés kíséretében. A kezelés teljes időtartama alatt az oxigén generátor friss oxigént juttat a kabinba, valamint a különböző fényhosszúságú LED-ek biztosítják a fényterápiához szükséges forrást.

 

 • gyorsul a nyirokkeringés

 • gyorsul az anyagcsere

 • gyorsul a súlycsökkenés

 • méregtelenít

 • jelentős kalóriavesztést okoz

 • csökkenti az étvágyat

 • javítja a bőrhibákat

 • eltünteti a narancsbőrt

 • jobb alvást biztosít

 • nő a vitalitás

 • fokozódik a test energia szintje

 • stressz csökkentő hatás

 • optimalizálja az EKG eredményt

 • ízületi panaszok enyhülnek

 • fokozza a szervezet öngyógyító folyamatait

A készülék funkciói és hatásmechanizmusai, mérési eredmények:

 

Szabadalmaztatott Alpha Mély-meleg terápia

 

A szervezet a működése során az elfogyasztott tápanyag jelentős hányadát fordítja az optimális testhőmérséklet fenntartására.  Mivel már +- 1-2 fokos hőmérsékletváltozás is komoly működési zavarokat okozhat, ezért ez az egyik legfontosabb élettani folyamat. A hőmérséklet fenntartására és optimalizálására a szervezet nagy mennyiségű  szénhidrátot, fehérjét vagy zsírt fordít.
Extrém környezetben, jelentős hőmérséklet növekedés esetén a hőszabályozás során keletkezett energia szükséglet nagy mértékben megnő. Ezen megnövekedett energia szükséglet fedezésére a szervezetnek plusz, a normál szükséglethez képest akár 30-40%-kal több energiát (szénhidrátot, zsírt) kell elégetnie nyugalmi állapotban is. Az optimális hőmérséklet megőrzése érdekében fokozódik a szív- és érrendszer működése, fokozódik a kiválasztás, a verejtékezés, gyorsulnak a nyirokfolyamatok. Amennyiben az elfogyasztott táplálék nem elégséges a megnövekedett energiaszükséglet fedezésére, a szervezet elkezdi lebontani a zsír-raktárakat, hogy a szükséges energiát zsírégetés  segítségével biztosítsa.

 

33%-kal több Kcal égetés:
A klinikai vizsgálat során megállapítást nyert, hogy az a tesztalany aki napi legalább 40 percen keresztül használta az Alpha Led Oxy Spa készüléket magas intenzitáson, napi kalória szükséglete 33 %-kal növekedett (2 218 Kcal-ról 3 042 Kcal-ra, tehát összesen 824 Kcal plusz kalóriát égetett el).

 

 

HGH, IGF-1  Természetes hormon szint növekedés:
Az Alpha Led Oxy Spa oxigénes, mély-meleg terápiás kezelések  klinikai tesztekkel igazoltan növelik a  HGH (növekedési hormon) és az IGF (inzulinszerű növekedési faktor) természetes termelődését. Ezen hormonok szintjének növekedése önmagában fokozza a szervezet metabolikus folyamatait, segíti a testösszetétel kedvező alakulását. A fokozódó HGH termelés egyik lényeges eleme, hogy az elfogyasztott kalória mennyisége alacsonyabb legyen mint a felhasználté. A növekedési  hormon  segít a fogyókúra során megőrizni a szervezet izom tömegét és a diéta hatására csak a zsírraktárak alakulnak át energiává. A  fokozott hormon termelődés segíti a  zsírraktárak lebontását, ezáltal a fogyást. A fokozott hormon termelődésnek egyéb pozitív hatása van az immunrendszerre, és  sejtfiatalító hatást is tulajdonítanak neki. A szervezet ellenállóbbá válik a betegségek vagy akár a sérülésekkel szemben, gyorsul a szervezet regenerálódási képessége. A növekedési hormon hatására az alvás nyugodtabbá, mélyebbé válik.

 

 

Szabadalmaztatott „OxyThermie” terápia:

Az Alpha LED Oxy Spa a mély-meleg terápiás hatás során, felgyorsítja a szív működését, fokozva ezzel a vérkeringést. Az így megnövekedett véráramba a készülék lehetőséget biztosít oxigén inhaláció segítségével extra mennyiségű oxigént juttatni. A plusz oxigén  gyorsítja a sejtszintű anyagcsere folyamatokat, segíti a méregtelenítést, fokozza a sejtek önmegújító képességét, növeli a vitál kapacitást, segíti a szív munkáját, és megszünteti, csökkenti  az oxigénhiányos állapotot.

 

 

Szabadalmaztatott hullámhosszú LED szín és fényterápia:

Ez a készülék a világ legelső LED szín és fény terápiás, teljes testet kezelő méregtelenítő gépe. Az Alpha Led Oxy Spa 1 080 darab szuper LED fénysugárzóval van felszerelve, melyek képesek a teljes testet érintő behatoló (1-8 mm) fény és színterápiát biztosítani a szervezet számára. A rendszer képes az infravörös és a közel infravörös  tartományban dolgozni, stimulálva és energetizálva  ezzel a  bőr és a bőr alatti szövetrétegeket, így segítve a bőrregenerálódást, sejtszintű méregtelenítést, cellulit redukciót.

 

 

Vibrációs Masszázs:
Az Alpha LED Oxy Spa  kontúrozott, párnázott hát fűtéssel ellátott rendszere két egymástól független vibrációs motorral van felszerelve. A vibrációs masszázs növeli  komfort érzetét, elősegíti az izmok ellazulását, növeli a nyirok rendszer teljesítményét, segít a pangó nyirok  folyadékok távozását, segítve ezzel a méreg anyagok kiürülését a szervezetből.

bottom of page