top of page

Dietetika

Nevem Várallyay Gabriella, 1999-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Főiskolai karán dietetikusként, majd elvégeztem a Nyugat-Magyarországi Egyetem Élelmiszer-minőségbiztosító, agrármérnök szakát.


Az élelmiszeripar felé fordulva kezdtem el dolgozni egy vidéki sütőipari cégnél.
A fővárosba kerülve az egyik vezető tejipari multinacionális cégnél folytattam a munkát a kereskedelmi adminisztráció területén, ahol hamarosan vezetője lettem az asszisztensi csapatnak.


Közben elvégeztem a Fitness Akadémián a csoportos fitness instruktor szakot, majd később több más mozgásforma oktatójává is váltam, melyet több mint 10 évig munka mellett végeztem nagy-nagy szeretettel és lelkesedéssel Budapest több neves fitness termében.


A gyerekek megérkezésével érett meg bennem a gondolat hogy vissza szeretnék térni az eredeti szakmámhoz és segíteni a hozzám bizalommal fordulóknak abban hogy elérjék diétabeli és életmódbeli céljaikat. 

Ezért visszaültem a virtuális iskolapadba és -a kötelezőkön túl-, elvégeztem a Funkcionális Dietetika szervezésében az „Integratív ás funkcionális táplálkozási ismeretek” képzést. Emellett számos tanfolyamon, továbbképzésen vettem és veszek részt szerteágazó témákban, mint például az emésztőszervrendszeri betegségek, szív- érrendszeri betegségek, a meddőség, vagy a laboreredmények értékelése.


Fontosnak tartom a részletes anamnézis felvételét, mely segít megismerni Önt és feltárni a problémát, azok okait és az összefüggéseket. Munkámat mindig is jellemezte a széles látókör, a következetesség, pontosság és az eredményorientáltság. Szemléletem pedig keveréke a klasszikus dietetikai módszereknek és az új, tágabb kitekintésű nézeteknek, elméleteknek. Hiszek az emberi test csodájában ugyanúgy mint a szabályokban és elvekben. Ezek összhangjával fordulok Ön felé.

Várom szeretettel tanácsadásaimon,

Várallyay Gabriella
Dietetikus
Foto_Varallyay_Gabriella.JPG

Rendelési idő:

Péntek 08.30 - 12:00

Áraink
bottom of page