top of page

Kismama relaxáció

Oktató - Pulay Niki

A kismama-relaxáció egy vezetett relaxáció, amely segít a kismamának az ellazulásban, segít oldani a feszültséget, befelé figyelni a babára, jelzéseire önmagára. Segít felkészülni a szülésre, hogy azt a kismama örömmel várja, pozitív élményként élje meg, hisz a szülés egy örömteli és természetes folyamat.

A relaxáció során lehetőség van a magzattal felvenni a kapcsolatot és kommunikálni vele.

A Babák már a fogantatásuktól kezdve érzékelik a környezetet, az Anya és Apa érzéseit. A kismamáknál előfordul, hogy izgulnak a gyermekáldás miatt, hogy minden rendben lesz a kisbabájukkal, elég jó anyák-szülők lesznek, ezek teljesen természetes érzések, hisz ez egy teljesen új szerepkör.

 

A relaxációt az első hónapoktól kezdve egészen a szülésig lehet végezni. Segít kialakítani egy olyan szeretetteljes kommunikációs csatornát a Baba és Mama között, ami a későbbiek folyamán segíti, hogy a Mama jobban oda tudjon figyelni a Baba jelzéseire amikor már megszületett. A kisbabák tudják hogyan érzünk, kommunikál rúgásokban, mozgásokban. Ezek mind jelzések a Mama és persze az Apukák számára is, hiszen ők is nagyon fontosak a gyermekvállalásban.

 

Abban szeretnék segítséget nyújtani, hogy a babavárás örömteli és szeretetteljes legyen, a Babát és a Mamát segítsem közelebb hozni egymáshoz.

 

A korán kialakult kapcsolat révén a baba fokozottan fog érdeklődni a világ iránt, jól fogja érezni magát az emberek és a családja körében, fogékony lesz a tanulásra, jobb lesz a problémamegoldó képessége.

 

A relaxáció 2 részre osztható, akár már a 12. héttől elkezdhető végig a szülésig, 31-32. héttől a szülésre-születésre felkészítés történik.

Szeretettel várok minden Kismamát és Pocaklakót!

Időpont foglalásához kérjük keresse oktatónkat.

Pulay Niki órái:

bottom of page