top of page

Pál- Szikszai Krisztina

Személyi edző, fasciál jógaterapeuta

Mottóm: Mozogj és élj könnyedén!

Meggyőződésem, hogy a mozgás nem csak a testnek szól, hanem a léleknek is.

2012 óta tevékenykedem személyi edzőként. 7 évet dolgoztam az Oxygen Wellnessben, de a kisfiam születése óta elköltöztünk és most itt a kerületben szeretném megtalálni az új vendégköröm.

Magamról, ill. a munkámról ejtenék még pár sort:

Lenyűgözőnek találom az emberi test működését és intelligenciáját. 2018- ban végeztem el a fasciális jógaterapeuta képzést, ami életem leghasznosabb és egyben legizgalmasabb tanulási folyamata volt. Módszerét azóta is alkalmazom az edzéseimen. Ennek szükségessége már az első alkalom után (vagy már első pillantásra is) kiderül. Ilyenkor feltérképezem a test diszharmóniáit a fascia vonalak mentén és ez lesz a kiinduló pontunk a legoptimálisabb edzésprogram kiválasztásához. Ha komolyabb probléma merülne fel, akkor fascia kezelést szoktam javasolni, ahol a letapadt, elnyúlt izmokat lazítjzuk fel először. Ez egy  nagyon hatékony módszer: 1-3 alkalom után érezhető a változás. A hosszútávú állapot fenntartása érdekében, mindenképpen rendszeres testmozgást javaslok. A foglalkozásokon megtanítom, hogyan mozogj helyesen (könnyedén!) és megnézzük melyik az a mozgássor, ami a hétköznapjaidat is szolgálni fogja. Az eredmény egy ruganyosabb, erősebb test és egy kiegyensúlyozottabb életforma. Ha együttműködsz, akkor ezt garantálom! 

A mozgásprogram kialakításakor fontos szempontjaim a következők:

-az egyén vágya, célja

-az egyéni adottságok (életkor, sport múlt, sérülés, genetika stb...)

-a berögzült mozgásminták kezelése: elgyengült izmokra fektetve a hangsúlyt a rövidült izmok nyújtása mellett

-az egyén szokásait figyelembe véve: evési-, alvási szokás stb..

Az edzés egy alkalommal 60perc, ami magában foglalja a bemelegítést, edzést és regenerációs szakaszt. Az edzés lehet kemény és nagyon fárasztó, de vissza is kell, hogy töltsünk. Ezért én nem hagynám ki egyik részt sem a programból. Higyj nekem és hosszútávon is elégedett leszel.

Várlak szeretettel! Ha egyéb kérdés merülne fel, fordulj hozzám kérlek bizalommal!

Telefonszámom: 06 70 676-39-48

bottom of page