top of page

Pilates

Oktató - Loch Szilvia

Mi is az a pilates-torna/Mit nyújt nekünk?

Elsősorban a törzs izomzatára koncentrál, erősítő és nyújtó gyakorlatokból áll. Gyakorlatai javítják a tartást, nyújtják az izomzatot, formás testet, kifinomultabb és kecsesebb mozdulatokat kölcsönöznek. Nagy szerepet kap a speciális légzéstechnika. Fő célja a test és a lélek egységének megteremtése.

Érezd magad jobban a bőrödben Pilates gyakorlatokkal!

Nyolc alapelven keresztül sajátíthatod el az alapokat, javthatod belső kontrollod, harmonikussá formálhatod testedet és lelkedet.

A rendszeres gyakorlás hatására megváltozik a testünk, erősebbek rugalmasabbak leszünk, jobban érezzük magunkat.

A Pilates -módszerben alkalmazott erő és nyújtó gyakorlatok edzik a test izmait, javítják a testtartást, megszüntetik a hát és derékfájást, javítják az izmok hatékonyságát.

A speciális légzéstechnika, az egész törzsizomzatot átmozgató gyakorlatok stabilizálják a gerincet és a test többi izületét.Hatékony gyakorlatokat tartalmaz a különféle hát és gerincpanaszokra, izületi és reumatikus betegségekre is.

A pilates módszer kortól és erőnléttől függetlenül mindenki számára ajánlott. A precízen kivitelezett mozdulatok hatékonyan erősítik és formálják a testet, visszaállítják a gerincoszlop és az ízületek ideális állapotát, valamint jobb testtudatot és nagyobb testi-lelki egyensúlyt eredményeznek.

 

"Közérzeted 10 alkalom után jelentősen javul, Tested 20 óra után megszépül, és 30 óra után teljesen átalakul..."

Loch Szilvia órái:

Szerda 08:00 - 09:00

Péntek 08:00 - 09:00

bottom of page