top of page

PoleCenterBaross

A rúdtánc egyre nagyobb népszerűségnek örvend és egyre elfogadottabb fitnesz irányzat. Ne hagyd ki Te se!
A rúdtánc mint mozgásforma rengeteget fejlődött az elmúlt időszakban. Határtalan sok lehetőség rejlik benne, megunhatatlan mozgásforma.

 

A PoleCenter mottója: Minden, ami rúdtánc!

 


Sok szeretettel köszöntünk, reméljük hamarosan Te is csapatunk tagjává válsz! 
 

A PoleCenter bázisa, azaz fő stúdiója Újpesten található, de nagy örömünkre szolgál, hogy immár több helyen is népszerűsíthetjük a rúdtáncot trénereink által!

 Rúdfitnesz edzéseink többek között a 16. kerületi Baross Egészségközpontban is megtalálhatóak!

fb01.jpg

Kik vagyunk mi?

fb03.jpg

Detty és Vixi lánytestvérek vagyunk, a PoleCenter-Minden, ami rúdtánc ! brand megálmodói és tulajdonosai. A PoleCenter mottója:

Minden, ami rúdtánc!

Számunkra a rúdtánc és rúdfitnesz nem csupán egy mozgásforma, hanem egy életstílus. Küldetésünk, hogy minél több emberrel, első sorban nővel megismertessük ezt a mozgásformát, és ők is élvezhessék pozitív hatásait. Bázisunk Újpest szívében van, a PoleCenter Újpest Rúdtánc Stúdió és A PoleCenter BOUTIQUE Gyakorlóterem. Emellett külsős helyszíneken is jelen vagyunk, jelenleg Dunakeszin és a 16. kerületben találkozhatsz csapatunkkal.

fb02.png

Kikkel találkozhatsz a PoleCenterBarossban?

rud_MG_3543_01.jpg

Floch Detti azaz PoleBernadett

Többszörös rúdtánc világbajnok

A PoleCenter alapítója és egyben szakmai vezetője

A BarossEgészségközpont rúdtánc oktatója 2017 óta,

Aerobik edző, végzett sport coach, fascia tréner és pre-post natál tréner
https://polebernadett.hu/

rud_04.jpg

Németh Oláh Adrienn azaz NOAdri

Anya

rúdfitnesz oktató

LYB oktató

Személyi edző

Táplálkozási tanácsadó

Mi az a rúdtánc/rúdfitnesz?

 

A rúdtánc az akrobatika, a művészi táncos elemek, saját testsúlyos testgyakorlatok ötvözete. Leginkább a szertornára, street workoutra, táncos mozgásformákra hasonlít.

 

Az edzések mozgásanyaga rúd körüli forgásokat, erő- és hajlékonysági elemeket tartalmaz, melyeket a talajon és a rúdon hajtanak végre a sportolók.

A PoleCenter Stúdiókban nagy hangsúlyt fektetünk a magabiztos, helyes alapok elsajátítására, mely lehetővé teszi a sérülés nélküli hatékony fejlődést.

A kezdő alap forgásoktól fokozatosan haladunk a nehezebb elemek felé. A forgásokat a talajról lépésből indítjuk, fokozatosan haladunk a nehezebb forgások és forgáskombinációk irányába, majd az alap pózokat sajátítjuk el a rúdon. Így életkortól és alkattól teljesen függetlenül bárki belevághat. Mivel számunkra a biztonság és az élvezetes edzés az első számú így kiemelten figyelünk a fokozatosság elvére. Mindez a folyamatos sikerélményt is elősegíti és ezáltal a fejjel lefelé lógásokig is bárki számára elsajátíthatóak sportmúlttól függetlenül!

fb05.jpg

Honnan tudhatod, hogy érdemes belevágnod a rúdtáncba?

 

•     Szeretsz mozogni és sportolni, és akrobatikus elemekkel színesítenéd az edzésterved

•     Mindened a tánc és a zene, és valami nőies mozgásra vágysz

•     Unod a konditermi edzéseket, és szeretnél valami újdonságot kipróbálni

•     Nem csak az alakod szeretnéd formálni, de szeretnél olyan mozgásformát választani ami feltölt, és az önbizalmad is erősíti

•     Nem szeretsz sportolni, ezért úgy szeretnél sportolni, hogy nem az uncsi ismétlésszámon van a hangsúly

•     Magabiztosan szeretnél ragyogni a strandon a bikinidben

•     Szerepel a bakancslistádon, hogy kipróbálod ;)

 

Amennyiben legalább egy igaz Rád a fenti állítások közül, akkor igen! Mindenképp érdemes kipróbálnod ezt az edzést típust. Nézd meg mikor indul a következő csoport, vagy foglalj időpontot magánórára!

 

 

 

 

8+1 érv a rúdtánc mellett

1.               Növeli az önbizalmat. Ahogy fejlődsz, egyre nehezebb trükköket leszel képes kivitelezni. Olyan elemeket fogsz megtanulni, amelyeket nem is hittél volna. Határaid legyőzése pedig a hétköznapokon is magabiztosabbá fog tenni.

2.               Barátokra tehetsz szert. A közös edzés, közös hobby összehozza a csapatot. Életre szóló barátokra tehetsz szert, és egy támogató közösség tagja lehetsz.

3.               Szellemileg is feltölt. Óra után, mintha kicseréltek volna! A mozgás, a társaság hidd el, szellemileg is fel fog tölteni.

4.               Úgy edzel, hogy észre sem veszed. Mint A szórakoztató mozgásformának hála, szinte elröpülnek a 60 perces edzések.

5.               Minden órán van sikerélmény. Óráról órára láthatod a fejlődésed: ami első alkalommal még nehézséget okozott, egy kis gyakorlással tökéletesen tudod majd kivitelezni.

6.               Nincsenek határok. Bármikor belekezdhetsz! Nincs limit, se súlyra, se korra vonatkozóan. Amint belekóstoltál ebbe a gyönyörű mozgásformába, kedvedre fedezheted fel a különböző irányzatokat is. legyen szó sportosabb van táncosabb, nőiesebb vonalról.

7.               Megunhatatlan! A határtalan mozgásanyagnak és a sokféle irányzatnak köszönhetően sosem lehet megunni! Nincs 2 egyforma edzés

8.               Az élet túl rövid ahhoz, hogy uncsi edzésekre pazarold az időd... A rúdtánc pedig pont nem uncsi!

 

 

+1 A rúdtánc szexi. Bárki bármit is mond, a rúdtáncos csajoknak szexibb a kisugárzása, magabiztosak, csinosak, energikusak, szóval legyél Te is rúdtáncos! ;)

rud_01.jpg

Árak és időpontok:

A Stúdióban a csoportos órák havidíjas rendszerben működnek. Ez azt jelenti, hogy a tagsági díj befizetésével 4 héten át heti 2 vagy 1 edzésen van lehetőség részt venni előre választott zárt csoportokban. Becsatlakozás minden hónap első hetében.

 

Csoportok kezdőknek/középhaladóknak:

- Hétfő-Szerda: 18.15-19.15

- Hétfő-Szerda: 19.30-20.30

- Kedd-Csütörtök 8.30-9.30

- Kedd-Csütörtök 18.15-19.15

 

A havi díj ára heti két edzés esetán 28850 Ft, heti 1 edzés esetén 16490 Ft. Az ár magában foglalja a 8 csoportos órát, illetve a szombat délelőtti gyakorlás órákat. (Szombat 9-10 összevont gyakorlás az újpesti stúdióban) Órajegy NINCS!

 

Amennyiben szeretnél hozzánk csatlakozni, de nem megfelelőek az időpont párosítások kérjük keress minket telefonon, és biztosan találunk rá megoldást! ;)

 

 

Teljesen kezdő szinttől, az alapoktól tanítunk, előképzettség nem szükséges.

Korra, súlyra nincs határ!

fb06.jpg

Miért rúdtánc kurzus?

Ha kacérkodsz egy ideje, hogy belevágj a rúdtáncba, akkor nyilván több Stúdió kínálatát is megnézted már. A legtöbb helyen fix órarend van, szintekre lebontva vagy összevont óraként. A PoleCenter Újpestben kezdő szinttől középhaladó szintre jutásig egy egyedülálló kurzusrendszert alakítottunk ki, mert:

 

•    Így a leghatékonyabb az oktatás

•    Megszokott csapat

•    Plusz motiváció

•    Fix időpont, tervezhető

•    Fix létszám, az óra biztosan meg lesz tartva

•    Kontrollált létszám, nem fenyeget az a veszély, hogy túl sokan lesztek az órán, és nem kerülsz rúdhoz!

 

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és jelentkezz még ma!

A PoleCenter stúdiók központi email címén: polecenterrudtanc@gmail.com

vagy keress minket telefonon: +36304317629

Hogyan és mikor tudsz csatlakozni?

A csatlakozásra minden hónap első hetében van lehetőséged. Add le jelentkezésed elérhetőségünk valamelyikén.

 

Ruházat: Milyen öltözet célszerű kezdőként?

A legfontosabb, hogy kényelmes legyen, és jól érezd magad benne! Nincs szükség semmi speciális öltözetre, sima fitnesz ruházat megfelelő lesz: top, short vagy leggings, zokni. Cipő nem kell. Az első órákon nem kell rövidben lenned, mert leforgásokat fogsz tanulni, a későbbiekben viszont fokozatosan egyre kevesebb ruha lesz majd rajtad, mert a bőr tapadása segít fennmaradni a rúdon. Stílusos edzős ruhákért kattints ide!

 

Várunk Téged is szeretettel edzéseinken!

PoleCenter- Minden, ami rúdtánc!

https://www.polecenterujpest.com/

bottom of page