Laborvizsgálatok

 Általános ajánlások

 

  • Reggeli órákban javasolt elmenni vérvételre (7-9h), különösen a terheléses vizsgálatoknál (Ilyen vizsgálatok: pl: Kerek csomag, Gólya III. csomag, Inzulinrezisztencia csomag, Terhelés 75g. glükóz oldattal, inzulin - mintánként / 1 minta, nem terheléses vizsgálat, de kettő már igen/).

  • Lehetőség szerint minden vizsgálat éhgyomorra történjen, amennyiben nem tudja beilleszteni a reggeli órákba, akkor vérvétel előtt 6 órával már ne étkezzen

  • Vérvétel előtt szénsavmentes ásványvíz fogyasztása ajánlott

  • Éhgyomri vérvétel esetén a kávé és tea fogyasztása is módosíthatja az eredményeket   

A vérvételt a SYNLAB munkatársai végzik
synlab.jpg
Időpontot foglalás:
+36 (1) 283-1354

+36 (20) 267-6183

Vérvétel beutaló és várakozás nélkül


Beutaló nélkül is várjuk kedves vendégeinket 6 éves kortól.

Központunkban a pácienst kiemelt ügyfélként kezelik, azaz előre egyeztetett időpontban fogadják kellemes körülmények között, tapasztalt asszisztensek segítségével, így jóval kevesebb stresszel történik a vérvétel. Itt a körülmények adottak, de ha Ön minket választott, akkor nem kell sorban állni csak az adott időpontban megérkeznie. 

 

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy "vércukor terhelés vizsgálatokra" csak a reggeli órákban van lehetőség, így ezekre csak  délelőtt 10 óráig lehet jelentkezni!

 

Vérvételi eredmények, "lelet kiadás"

A vérvételi eredményt többnyire 24 órán belül megkapja a páciens, vagy a vizsgálatot kérő orvos e-mailben, de természetesen ha kívánja, személyesen is átveheti nálunk. Néhány vizsgálat elvégzése több időt vesz igénybe, de ezt minden esetben külön jelezzük a vizsgálat megrendelésekor. Az egyes vizsgálatok elkészülési idejéről árlistánkon is tájékozódhat.

 

Vérvételre jelentkezés

Amennyiben pontosan tudja, hogy milyen vizsgálatokra van szüksége nem kell beutaló sem, csak egy időpontot kell foglalnia.

Áraink