top of page

Laborvizsgálatok

 Általános ajánlások

 

  • Reggeli órákban javasolt elmenni vérvételre (7-9h), különösen a terheléses vizsgálatoknál (Ilyen vizsgálatok: pl: Kerek csomag, Gólya III. csomag, Inzulinrezisztencia csomag, Terhelés 75g. glükóz oldattal, inzulin - mintánként / 1 minta, nem terheléses vizsgálat, de kettő már igen/).

  • Lehetőség szerint minden vizsgálat éhgyomorra történjen, amennyiben nem tudja beilleszteni a reggeli órákba, akkor vérvétel előtt 6 órával már ne étkezzen

  • Vérvétel előtt szénsavmentes ásványvíz fogyasztása ajánlott

  • Éhgyomri vérvétel esetén a kávé és tea fogyasztása is módosíthatja az eredményeket   

A vérvételt a SYNLAB munkatársai végzik
synlab.jpg
Időpontot foglalás:
+36 (1) 283-1354

+36 (20) 267-6183

Vérvétel beutaló és várakozás nélkül


Beutaló nélkül is várjuk kedves vendégeinket 6 éves kortól.

Központunkban a pácienst kiemelt ügyfélként kezelik, azaz előre egyeztetett időpontban fogadják kellemes körülmények között, tapasztalt asszisztensek segítségével, így jóval kevesebb stresszel történik a vérvétel. Itt a körülmények adottak, de ha Ön minket választott, akkor nem kell sorban állni csak az adott időpontban megérkeznie. 

 

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy "vércukor terhelés vizsgálatokra" csak a reggeli órákban van lehetőség, így ezekre csak  délelőtt 10 óráig lehet jelentkezni!

 

Vérvételi eredmények, "lelet kiadás"

A vérvételi eredményt többnyire 24 órán belül megkapja a páciens, vagy a vizsgálatot kérő orvos e-mailben, de természetesen ha kívánja, személyesen is átveheti nálunk. Néhány vizsgálat elvégzése több időt vesz igénybe, de ezt minden esetben külön jelezzük a vizsgálat megrendelésekor. Az egyes vizsgálatok elkészülési idejéről árlistánkon is tájékozódhat.

 

Vérvételre jelentkezés

Amennyiben pontosan tudja, hogy milyen vizsgálatokra van szüksége nem kell beutaló sem, csak egy időpontot kell foglalnia.

Áraink
bottom of page