top of page

Teljes testet erősítő és formáló óratípus csak nőknek, ahol a has, láb és a popsira fókuszálunk.

 

Az órán megtanuljuk a gyakorlatok helyes kivitelezését saját testsúllyal és egyéb eszközzel (Fitball, ketlebell, TRX, tárcsa, súlyzórúd). A Womanizer nem aerobik jellegű óra, inkább nevezném női köredzésnek. Az órák során a fő hangsúlyt a láb, a fenék és a has kapja de az esztétika érdekében a felsőtestről sem feledkezünk meg.

Hogyan épül fel az óra?

A rövid bemelegítéssel felkészítjük az izmokat és ízületeket a fő gyakorlatokra. A bemelegítés alatt is végzünk dinamikus feladatokat a keringés fokozása érdekében. A fő gyakorlatok fókusza a has, láb és a popsi viszont emellett hangsúlyt kapnak a mély izmok és a gerinc merevítő izmok is, hiszen nem izolált, hanem összetett gyakorlatokkal fogunk dolgozni.

Így a rendszeres látogatók nem csak a kritikus pontokon számíthatnak fejlődésre, a kondíciójuk és a testtartásuk is javulni fog. Igazán vonzóvá nem csak a kerek idomok teszik a nőket, hanem a szép tartás és az energikus megjelenés.

Én ebben szeretnék a segítségetekre lenni.

 

Mindenki a saját tempójában a neki megfelelő súllyal dolgozik. Itt nem a mennyiség hanem a minőség számít. Nálam nincs ember, aki ne tanulna meg helyesen guggolni vagy szabályosan plankelni. :)

 

Várok minden olyan lányt, nőt, aki formálódni, izmosodni szeretne a kritikus területeken. 

Hétfő  8:00 - 9:00

Szerda 9:00 - 10:00

Hot Iron órák:

Kedd  17:00 - 18:00

Csütörtök 18:00 - 19:00

Nézd meg az óra promó videóját:

Womanizer

Oktató - Pilisy Zsófi

Pilisy Zsófi órái:

bottom of page