top of page

Jobbágy Ildikó

A mozgás, sportolás már gyermekkoromban is meghatározó része volt az életemnek.

2010-ben kezdtem el jógázni. A rendszeres gyakorlás hatására fejlődött az állóképességem, hajlékonyabb lettem, erősödött a koncentrációm, elsajátítottam a helyes légzést, jobb lett a közérzetem, energikusabb, vidámabb, nyugodtabb lettem a mindennapokban.

Jógaoktatóm bíztatására elvégeztem az indiai Sacchidanandaprem Peetham Tradicionális Patanjali Ashtanga és Hatha jóga oktatóképzését, majd a Mandala Jógastúdiók Gerincjóga oktatóképzését. Tudásomat és ismereteimet örömmel és szeretettel osztom meg másokkal, ugyanakkor a tanulás számomra egy véget nem érő folyamat, rendszeresen részt veszek oktatásokon, továbbképzéseken.

Gerincjóga órán azokat a jóga ászanákat és gyógytorna gyakorlatokat végezzük, melyek kifejezetten a gerincre, a hátizmokra hatnak, elősegítik a helyes testtartás kialakítását, ezáltal csökkentik, egyes esetekben megszüntetik a már kialakult fájdalmakat, megelőzik a gerinc betegségeit. A preventív gyakorlatok nemcsak nyújtják, növelik az izmok rugalmasságát, de hatékonyan korrigálják a már kialakult, kisebb elváltozásokat is.

A Gerincjógának a megelőzésben és az utókezelésben van lényeges szerepe, de a jógaelemeknek köszönhetően lelki életünkre is kedvezően hat.

Ildikó órái
Gerincjóga

Hétfő  9:00 - 10:30

Csütörtök 18:00 - 19:30

bottom of page