top of page

Kismama relaxáció a Baross Egészségközpontban!


A kismama-relaxáció egy vezetett relaxáció, amely segít a kismamának az ellazulásban, segít oldani a feszültséget, befelé figyelni a babára, jelzéseire önmagára.


A relaxáció során lehetőség van a magzattal felvenni a kapcsolatot és kommunikálni vele. A Babák már a fogantatásuktól kezdve érzékelik a környezetet, az Anya és Apa érzéseit. A kismamáknál előfordul, hogy izgulnak a gyermekáldás miatt, hogy minden rendben lesz a kisbabájukkal, elég jó anyák-szülők lesznek, ezek teljesen természetes érzések, hisz ez egy teljesen új szerepkör.

A relaxációt az első hónapoktól kezdve egészen a szülésig lehet végezni. Segít kialakítani egy olyan szeretetteljes kommunikációs csatornát a Baba és Mama között, ami a későbbiek folyamán segíti, hogy a Mama jobban oda tudjon figyelni a Baba jelzéseire amikor már megszületett. A kisbabák tudják hogyan érzünk, kommunikál rúgásokban, mozgásokban. Ezek mind jelzések a Mama és persze az Apukák számára is, hiszen ők is nagyon fontosak a gyermekvállalásban.

Abban szeretnék segítséget nyújtani, hogy a babavárás örömteli és szeretetteljes legyen, a Babát és a Mamát segítsem közelebb hozni egymáshoz.

A korán kialakult kapcsolat révén a baba fokozottan fog érdeklődni a világ iránt, jól fogja érezni magát az emberek és a családja körében, fogékony lesz a tanulásra, jobb lesz a problémamegoldó képessége.


Minden héten az alábbi időpontokban van lehetőség részt venni az órán:

Szerda 10:30 - 11:30

Péntek 17:30 - 18:30Szeretettel várok minden Kismamát és Pocaklakót! Pulay Nikolett

Részvételi díj: 2500 Ft

(Az órán való részvétel bejelentkezéshez kötött, ami recepción keresztül történik!)


Comments


Kiemelt híreink
Kategóriák
Korábbi hírek
bottom of page